Remek ajánlat a növénycserén

Gyakran azt mondják, hogy én egy dzsungelben lakok. Én ezen mindig csak nevetek, de úgy szoktam venni, mint egy bók. Egyébként igazuk is van azoknak, akik ezt mondják, mert valóban rengeteg növényem van. De hát, ismerjük a mondást, aki a virágot szeret, az…

Az évek alatt rengeteg növényre és virágra tettem szert a lakásomban. Van például egy külön kis olvasósarok, amit teleraktam növényekkel és tényleg olyan az ember érzése, mintha a dzsungelben olvasna egy könyvet, körülvéve csupa zölddel. Szerintem ez nagyon jót tesz mentálisan és iszonyatosan megnyugtató.

Újabban szoktam ilyen növénycserés eseményekre is járni. Egy ilyen eseményre bárki elviheti az olyan növényét, amire már nincsen szüksége és elcserélheti valakivel egy másikra. Szerintem ez egy remek kezdeményezés. Egy ilyen növénycserén ismertem meg Marcsit, akinek a javaslatára kezdtem el használni az új szemkörnyékápoló szérumomat. Egészen pontosan az InstanTense szérumot, ami az instantense.hu oldalról szoktam rendelni.

Azért kedveltem meg annyira, mert elég hamar jelentkezik a jótékony hatása, ami hosszútávon is bizonyított, így maximálisan megbízok benne.

A saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy az azonnali hatás egészen pontosan 3-5 percet jelent vagyis miután felvittük a krémet és bemasszíroztuk, szinte azonnal látható a hatása. Nagyon jó hatékonysággal csökkenti a szarkalábakat és látványosan csökkenti a szem alatt található táskákat is. Röviden azt lehet elmondani, hogy már pár perc alatt újjá varázsolja az arcbőrünket. Sőt, a bőrfeszesítő hatása akár 6-10 órán keresztül is kitart attól függően, hogy milyen típusú a bőrünk.

Az InstanTense Plust nagyon komoly klinikai vizsgálatoknak vetették alá. Ezeket a vizsgálatokat 20 önkéntes bevonásával végezték 2020 januárjában és az egész kutatás 56 napig tartott. Az eredmény önmagáért beszél, hiszen a szérum nagyon nagy mértékben csökkentette a résztvevők ráncait és a szemek alatt található táskákat is. Összességében elmondható, hogy a pozitív hatás már azonnal jelentkezett és látható volt az arcokon.

A termék ára csupán 14.390 Ft. Ezen felül már nem kell semmit sem fizetni, mert a házhozszállítás Magyarország területén teljesen ingyenes. Csupán akkor kell fizetni a kiszállításért, ha valaki bármelyik környező országba rendeli vagyis nem magyarországi címre. De akkor is csak 990 Ft-ot, ami nem egy hatalmas összeg. A terméket átvételkor is lehet fizetni a futárnak, aki nem csak készpénzt, hanem bankkártyát is elfogad.

Mi van akkor, ha mégsem válik be a termék? Semmi gond, mert a cég 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállal. Ez azért is fontos, mert ez is azt bizonyítja, hogy egy minőségi termékkel van dolgunk, hiszen a cég maximálisan hisz benne. Persze ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a bőrünk valamelyik összetevőjére például allergiás. Ilyen esetben nyugodtan vissza tudjuk küldeni. A postai költséget nekünk kell állnunk, illetve a terméknek tartalmaznia kell minimum a kétharmad mennyiséget.

Az InstanTense szemkörnyékápoló nekem teljes mértékben bejött és azóta is ajánlgatom másoknak is. Amikor valaki nem hisz nekem, akkor csak kenek egy picit az egyik szemem alá, míg a másik alá nem és pár percen belül már láthatja is a különbséget. Ilyen egyszerű ez.