Így oldok meg mindent természetes alapanyagokkal

Néhány éve elköltöztünk vidékre, és a kertészkedés szerelmese lettem. Úgy vigyázok a növényeimre a kertben, mint a gyerekeimre. Igyekszem ezeket BIO módon felhasználni, hogy minél kevesebb bolti alapanyagot, vagy kémiai úton előállított szert kelljen használnom. Sok mindent gyógyszerek helyett is inkább természetes, vagy házi alapanyagokkal oldok meg.

Ezeket az alapanyagokat, ha nem tudom a kertemben megtermelni, akkor a Humanity Áruházból rendelem. Ez a webshop arra specializálódott, hogy természetes alapanyagokat forgalmaz kozmetikumok, krémek, kencék, vagy szappanok házi elkészítéséhez. 

Sokszor rendelek innen alapanyagot, és készítek valami kozmetikumot házilag, akár a saját növényeim felhasználásával is. Azért szeretem ezt az oldalt, mert nem csak egy sima webshopról van szó, hanem csomó ötlet, javaslat  is van rajta a termékek felhasználásáról, vagy le vannak írva a jótékony hatásai.

Az oldal nagyon megbízható is, amit jól igazol a megbízható bolt minősítés, amit elnyert, és az, hogy a vásárlók majdnem 100%-a ajánlaná a webshopot ismerőseinek is, 3000 ember válasza alapján. A fizetés és rendelés menete egyszerű, gyors, mint ahogyan a szállítás is.

Most valami immunrendszer serkentőt akartam vásárolni, és erre a teafa olajat néztem ki. Nem is tudtam, hogy a teafa olaj ára pontosan mennyi, de nem csalódtam, nem kellett sokat fizetnem. Magát a terméket ezen a linken találtam meg. Volt nagyobb kiszerelés is, de nekem egyelőre elég volt ez. Ez egy 100% tisztaságú, természetes illóolaj, ami semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz.

Nagyon tetszik, hogy a népi gyógyászatból ismert hatásai is le vannak írva a terméknek, és az előállításáról, főbb komponenseiről is lehet olvasni. Szerencsére a teafa olaj ára sem volt elszállva, így megrendeltem. Szükségem volt még pár cuccra, így nagyobb tételben rendeltem, ezért a szállítás is ingyen volt.

Várom már, hogy megérkezzenek a rendelt termékek, és készíthessek egy-két kozmetikumot az olajból, és párologtathassam. Kíváncsi vagyok a jótékony hatásaira is!