Az iskolaszövetkezet által jutottam új növényekhez

A növények mindig közel álltak a szívemhez, és mindig is szerettem volna, hogyha valahogy a része lenne ez a szenvedély az életemnek, így ilyen irányban tanultam tovább. Természetesen az egyetemet élveztem, imádtam a növényekkel foglalkozni, de hamar jött az igény, hogy foglalkozzak a pénzkereséssel is.

Szerencsére hamar jött az ötlet a csoporttársaktól, hogy nézzem meg a TopiWork iskolaszövetkezet oldalát, ugyanis ott rengeteg a diákmunka lehetőség, sőt, akár lehet, hogy még valami szakmámmal kapcsolatos munkaajánlat is lesz ott.

Igaza volt a barátoknak, a TopiWork iskolaszövetkezet oldala nagyon színvonalas volt, könnyen kezelhető, és valóban rengeteg (több mint 100) diákmunka lehetőség volt. Nagyon tetszett, hogy itt először az iskolaszövetkezet munkatársai felmérik, hogy alkalmas lennék-e az általam választott munkára, és, ha megállapítják, hogy igen, csak akkor közvetítik a jelentkezem a munkáltató felé. Persze utána a munkáltatóé lesz a döntés, de azért elég megnyugtató volt nekem, hogy már egy pirosponttal indulhatok.

Jelentkeztem egy nekem szimpatikus lehetőségre, és képzeljétek el, elsőre felvettek! Nagyon nagy sikerélmény volt ez számomra. Az órabérem nagyon tetszett, és nagyon nagy lelkesedéssel vágtam bele a munkába.

Imádtam az első munkahelyem, nagyon jó fej kollégákkal, modern környezettel. Látszott, hogy a TopiWork munkatársai nagyon megválogatják, milyen diákmunka lehetőségeket kínálnak, ugyanis ennek köszönhető, hogy ilyen könnyen, gyorsan felvettek, valamint, hogy ilyen jó minőségű helyre kerültem kezdőként.

Amint megkaptam az első fizetésem, találjátok ki, mi volt az első dolgom! Hát persze, hogy elmentem, és vettem magamnak új szobanövényeket. Nem is lehetett volna szerintem jobb dolgot vásárolni ebből a pénzből, és igencsak büszke voltam magamra, hogy ezekért a szépséges növényekért én dolgoztam meg.