Magassarkú szandálban lehet kertészkedni?

Családi házban élünk, ahol köztudottan mindig sok a tennivaló. A tavasztól ősz végéig tartó időszak pedig különösen sok feladatot ad a tulajdonosoknak a ház körül, és a kertben is.  Én nagyon szeretek a szabadban dolgozni, kertészkedni, növényeket gondozni, hogy ezzel is csinosítsam otthonunkat. Egy szombat délután éppen a kertben tettem-vettem, amikor csöngettek. Váratlan vendégek érkeztek, a húgom és kislánya jöttek el látogatóba. Erre jártak, hoztak sütit és egy nagyon szép kis cserepes rózsát.

– Ha már úgyis benne vagyok a munkában,  gyertek ültessük ki ezt a szép virágot a kertbe, hogy sokáig megmaradhasson – javasoltam.

– Jóóóó! Kiáltotta a gyerek, és már rohant is ki az udvarra. Húgom végignézett magán, tekintete megállt a vadiúj halványrózsaszín magassarkú szandálján. Felnevettem és odaadtam neki a sötétkék klumpámat, amit kertészkedéskor szoktam használni. Belebújva meglepődött mennyire kényelmes viselet. A következő kérdés persze már adta magát: – Honnan van?

Elmeséltem, hogy én mindig a Cipő Marketen szerzem be a szükséges lábbeliket magam, és a családom számára is. Azért is tartozik a kedvenc webáruházaim közé, mert sokféle színvonalas, világhírű márkát találhatok meg benne igazán kedvezményes áron. Bármikor látogatom meg az oldalt, mindig vannak akciók, akár 60-70%-os árengedmények is. Előfordult már, hogy akkor is választottam valamit a kínálatból, amikor csak nézelődni mentem a webáruházba, annyira kedvező árú volt a kínálat. 

Vettem már innen edzőcipőt, nyári szandált, amiben általában dolgozni járok, de innen van a téli bakancsom is. Amikor lakodalomba mentünk a családdal már meglévő ruhámhoz választottam alkalmi cipőt és hozzá illő táskát. Legutóbbi szerzeményem pedig az a sötétkék virágos klumpa, amit általában kertészkedéshez használok. Nagyon kényelmes, könnyen tisztítható anyagból van és bírja az igénybevételt.  Emellett számomra az is fontos, hogy esztétikus legyen, még akkor is ha csak itthoni teendők közben használom, hiszen az ember lánya mindig szeret szép holmikat viselni, akkor is ha házimunkát végez.

Cipő Market

A webáruház keresőjébe beírtam, hogy klumpa, majd odaadtam a húgomnak a telefont. Meglepődött, hogy  a Cipő Market százon felüli találatot dobott ki neki. Márka, szín, anyag és fazon tekintetében is igazán széles volt a választék, a találatokat ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben is tudta rendezni, de úgyis, hogy a legújabb modellek kerüljenek előre. A találati listában főleg a Walkin the City, Leon és Batz márka modelljei szerepeltek, a női és a férfi kollekcióból is. Nekem inkább a színes vagy mintás darabok tetszenek, a fehér mindig a kórházakra emlékeztet, azt annyira nem kedvelem.

Aztán persze végig böngésztük a webáruház kínálatának többi modelljét is. Túlzás nélkül állíthatom, hogy bármilyen célra, alkalomra keresünk magunknak lábbelit, biztos, hogy sikerrel fogunk járni itt a Cipő Marketen. Cipők mellet egyéb kiegészítők, táskák, pénztárcák és övek is szerepelnek a kínálatban, ahol gondolnak a sportosabb vagy elegánsabb stílus kedvelőire is, vagy azokra, akik a praktikumot részesítik előnyben. Férfiak és gyerek számára is széleskörű a kínálat, és legalább olyan változatos, mint a női kollekció.

Azért is kedvelem még nagyon a Cipő Marketet, mert a webáruház esztétikus és modern, a képek a termékekről szépek és igényesek. A felület könnyen kezelhető, a vásárlás pár kattintással lebonyolítható. Többféle szállítási és fizetési mód közül választhatjuk ki magunknak a megfelelőt, én általában csomagpontra szoktam kérni, mert elég sokat jövök-megyek és nem mindig tudom várni a futárt itthon, vagy a munkahelyen. Ezért inkább akkor megyek a csomagomért, amikor nekem alkalmas.

Húgomnak is nagyon tetszett a kínálat, és felajánlottam neki, hogy úgyis közeleg a születésnapja, válasszon magának valami szépet, ami az én ajándékom lehet majd. Mire a rózsát kiültettük és a sütit is megettük, ő is gazdagabb lett egy szép új pár cipővel.