Lánybúcsú, virágok nélkül a Balaton közepén egy vitorláson

Az esküvőszervezésnél az egyik legfontosabb dolog a díszítés. Ahány esküvő, annyi díszítés. Valaki a mű, valaki az élő virágra esküszik, és nincs is jó megoldás. Azt kell választani, amit az ara jónak lát. Mert valljuk be, a férfiakat a legkevésbé sem a virág díszítés érdekli.

Az esküvők előtti lánybúcsúkon is sokszor szoktak élő növény dekorációt használni. Én azt mondom, az élő növény akkor a legszebb, ha nem tépik le, ha hagyják élni. Imádom a növényeket, szeretek is virágcsokrot kapni, de a legjobban azt szeretem, ha cserépben kapok virágot, vagy csak gyönyörködhetek bennül. Hiszen a cserepes virág jó esetben nem egy-két hétig tart, hanem annál sokkal többre hivatott.

Vannak olyan lánybúcsúk, amikor nincs is szükség a díszítésre, mikor nem egy étteremben kezdik az estét. Egy igazán érdekes programot találtam itt: balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/

A szokásos kocsmatúra és féktelen bulizás helyett ez egy sokkal megtervezettebb, izgalmasabb program. Lánybúcsú a Balaton közepén egy vitorláson! Már csak maga az ötlet is egészen különleges, de árban és kínálatban is veri a legtöbb helyez. Egy egész napra a társaságé lehet egy vitorlás, kapitánnyal együtt, korlátlan az italfogyasztás, buli belépők és wellness belépő is jár az élmény mellé. Persze, több csomag közül választhat a leendő ara és a kísérete, de nekem ez tetszett a legjobban.

Várom már, hogy egyszer én is végre férjhez menjek és nekem is egy ilyen nagyszerű lánybúcsúm legyen. Remélem az én barátaim is lesznek ennyire kreatívak, és nem csak egy kocsmatúrára visznek el. Hiszen azt bármikor megejthetjük, nem kell hozzá különlegesebb alkalom.