Növényszállítás egyszerűen

 A növényvilágot sokan szeretjük. Gyönyörködtetnek bennünket a fák, csodáljuk a virágokat, élvezzük a fűszerek finom ízét. Sokan úgy gondoljak, hogy egy lakást nagyon fel tudnak dobni a növények, mások nem szeretik ezeket a zöld csodákat, leginkább talán az allergiájuk és a lehulló levelek miatt. Igazából teljesen mindegy is, hogy beltérre vagy a kertünkbe vásárolunk növényeket, virágokat, azon a tényen nem, változtat, hogy el kell hoznunk őket a kertészetből.

Elhozhatjuk ezeket a boltból, kertészetből villamossal, busszal, vonattal, de akár autóval is. Ha azonban ezt a közlekedési, szállítási formát választjuk, akkor érdemes az autó állapotára is odafigyelni. Ehhez pedig hasznos lehet a Méta Autószerviz műhelye.

A probléma lehet motorhiba, szűkséges fékbetét csere vagy akár karosszéria sérülés, bátran kereshetjük őket, természetesen persze nem ingyen. Az árak is fent vannak az oldalon, legyen szó fékbetét cseréről, hibakeresésről vagy bármi másról.

Na de milyen szolgáltatásokat is kínál a cég? Van náluk autóátvizsgálás és állapotfelmérés, autódiagnosztika és hibakód kiolvasás, autó villamosság szerviz, autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés, tisztítás, fék javítás és szerviz, fényszóró beállítás, futómű beállítás és javítás, gumicsere és gumi szervizelés, kipufogó csere és javítás, DPF szűrő csere és tisztítás, kuplung csere, javítás szervizelés, lengéscsillapító és rugó csere, olajcsere, vezérlés csere és szervizelés.

Fontos kiemelni, hogy minden munkát alapos átvizsgálás előz meg, a javítás szükségességéről mindig előzetesen tájékoztatják az ügyfeleket, a munkát pedig csak akkor kezdik meg, ha az ügyfél jóváhagyta azt. Ennek az az előnye, hogy nem éri meglepetés az embert a fizetéskor, nem találkozik elképzelhetetlenül magas kifizetendő számlákkal.

Mivel több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, nem jelent számukra gondot a különféle márkájú, életkorú és kategóriájú autók javítása, átvizsgálása.

Minden elvégzett munkára és alkatrészre vállalnak garanciát. Utóbbiak esetében ez minimum 6 hónap, és az sem számít, hogy gyári vagy utángyártott az alkatrész, mindkettőre van garancia.

A személyes igényekre is figyelnek. Rend, tisztaság, WIFI és klimatizált ügyfélváró várja az autótulajokat.