Egy elegáns italhűtő kiválóan fel tudja dobni az étkezőt

Két olyan hobbim van, ami nagyon fontos részét képezi az életemnek. Az egyik a kertészkedés és a különféle szobanövények nevelése. Már egészen kicsi korom óta szeretem a növényeket (különösen a kaktuszokat és a pozsgásokat). Egyszerűen lenyűgözőnek tartom őket. A gondozásuk pedig nagyon megnyugtató, ami jól esik a stresszes hétköznapok után.

A másik hobbim pedig a lakberendezés, mert nagyon szeretek szép belső tereket kialakítani és berendezni (esetleg átrendezni). Nemrég például a pincénkből csináltam egy belsőépítész segítségével varázslatos, rusztikus étkezőt. Úgy tervezem, hogy a jövőben sok vendégséget tartunk majd ott. Az étkező már majdnem teljesen elkészült. Már csak olyan apróságok hiányoznak, mint például egy elegáns, kisebb méretű italhűtő, amibe a férjem borgyűjteményét tehetjük. Szerintem ez nagyon feldobná az étkezőt.

Megkérdeztem az egyik vendéglátással foglalkozó ismerősömet, hogy szerinte hol szerezhetnék jó minőségű és szép italhűtőt. Ő az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalt ajánlotta.

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon nagyszerű italhűtőket ismerhetünk meg

Italhűtő, borhűtő | Dealer - Gastro & Ice Dealer

Az ismerősöm által ajánlott Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon különböző italhűtő berendezéseket és hűtőközegeket tudunk megtekinteni. Az eszközök között találhatunk nagyobb, több ital megfelelő tárolására való berendezést. De kisebb, pult alatt, vagy pulton is elhelyezhető hűtőket is vásárolhatunk.

A termékek megismerését a nagyszerű minőségű fotók mellett rövid szöveges leírások is segítik. Ezekben olyan fontos adatokat találhatunk meg, mint az egyes gépek tárolási kapacitása, amit literben, valamint dobozos és palackozott italok számában is megadnak. Megtudhatjuk belőlük a legfontosabb műszaki adatokat. És például azt is, hogy az adott italhűtő környezetvédelmi szempontból is jó választás lehet-e.

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon látható találatokat igény szerint szűrhetjük is két szempont szerint. Egyrészt egy listából kiválaszthatjuk azt, hogy milyen márkájú készüléket vásárolnánk (amennyiben a márka fontos szempont). Másrészt pedig megjelölhetjük azt is, hogy használt vagy új italhűtőt vásárolnánk-e.

Az rdealer.hu-n más eszközöket is vásárolhatunk

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer egyébként az rdealer.hu weboldal egyik aloldala. Az rdealer.hu pedig az Rdealer Group nevű cég weboldala és webáruháza. A cég nem csak italhűtők forgalmazásával foglalkozik, hanem mindenféle egyéb konyhai gépet és eszközt is árusít, amire egy kis- vagy nagyipari vendéglátóegység konyhájában szükség lehet. Kínálatukban az előkészítő munkálatoktól a csomagolásig és tárolásig minden feladathoz és teendőhöz találunk megfelelő gépet és/vagy eszközt. Így ha egy vendéglátóegység megnyitásán gondolkodunk, vagy csak lecserélnénk pár eszközt már meglévő pékségünkben, cukrászdánkban, pizzériánkban stb., akkor itt nagyon érdemes lehet körülnézni. Az rdealer.hu gépei kiváló minőségű, hatékony munkavégzést garantáló eszközök, többségük olasz gyártmány.

Az rdealer.hu-n a termékeket akár azonnal be is tehetjük online kosarunkban. A megvásárolt árucikkeket alapvetően az Rdealer Group valamelyik telephelyén vagy bemutatótermében vehetjük át (ezek elérhetőségei a weboldalon megtalálhatók). De abban az esetben, ha a szállítás gondot jelentene, kérhetünk segítséget ebben is.

A vendéglátóipari gépek forgalmazása mellett az rdealer.hu a tájékoztatásban is szerepet vállal. Blogjuk segítségével (amely szintén könnyen megtalálható a weboldalon) megismerkedhetünk az egyes gyártókkal és termékekkel, és megtudhatjuk, miért az olaszok az egyik legjobb gyártók ha ilyen jellegű gépekről van szó. A cikkek elolvasásával értékes tippeket kaphatunk ahhoz, hogy hogyan is érdemes belevágni egy vendéglátóegység felszerelésébe, és milyen gépek garantálhatják az elégedett vásárlókat.

Az rdealer.hu tehát egy nagyon hasznos weboldal lehet! Csekkold le te is, ha valamiért érdekelnek a vendéglátóipari gépek. Én pedig kiválasztom a tökéletes italhűtőt az étkezőmbe.