A természet szeretete a hobbimban is megmutatkozik

Ha növényekről és a természetről van szó, akkor én minden ötletre vevő vagyok. Mindig is oda voltam a természetért, ezért a hobbijaimban is igyekszem mindig a friss levegőn lenni. Legyen szó futásról, túrázásról vagy motorozásról, mindegyiket a szabadban végzem. Minden olyan pillanatot imádok, amikor termeszét közelben lehetek, ezért ha aktív kikapcsolódásról van szó, akkor mindig olyan programot választok, amit lehet a szabadban végezni vagy valamilyen szinten kapcsolódik hozzá.

Szeretek új dolgokat kipróbálni, ezért ha találok olyan weboldalt, ami ígéretesebbnek tűnik az eddigieknél, akkor szívesen kísérletezgetek. Ez volt a MorotTire oldalával is. Amikor a motorgumi akció után keresgéltem, akkor találtam rá a honlapjukra. Nagyon megörültem nekik, hiszen a termék kínálatuk nagyon szerteágazó és nagyon sok fajta termék megtalálható.

Viszont ettől nem kell megijedni, hiszen termékkategóriákra vannak osztva a termékek. Ennek köszönhetően és a honlapon található szűrőknek nagyon könnyen megtalálhatjuk azt, amit keresünk. Én előszeretettel szoktam használni a szűrő funkciót minden oldalon. Ez nagyon meg tudja könnyíteni a dolgomat és még időt is spórol nekem. Amennyiben kiválasztom azt, hogy pontosan mit keresek máris kevesebb találat közül kell válogatnom. Nem szeretek sokáig keresgélni és vásárolni sem, ezért az ilyen funkciókat én mindig kihasználom. Egyébként is szeretem a praktikus dolgokat, ez pedig határozottan az.

Pontosan milyen termékek találhatóak a MotorTire oldalán?

Leginkább motorgumik közül lehet válogatni. Több ismert és neves márka terméke megtalálható az oldalon. Ilyen például a Suzuki, BMW, Honda, Kawasaki, SYM, Yamaha, MV AGUSTA, Moto Guzzi, Laverda, KTM, Aprilia, stb. Ha van olyan motor márkád, ami a kedvenced vagy amivel már rendelkezel, akkor az oldalon nagy valószínűséggel fogsz hozzá passzoló motorgumit találni. Nekem több kedvenc motorgumi márkám is van, viszont csak egy motorral rendelkezek. Viszont minden alkalommal, amikor a gumik között keresgélek mindig megnézem a kedvenc márkáim felhozatalát is. Hiszen amióta rátaláltam a MotorTire oldalára csak innen szoktam vásárolni motorgumit.

A motorgumik kategóriákra vannak osztva. Ez még jobban megkönnyíti a keresést az oldalon. Milyen kategóriákon belül tudsz válogatni? Néhány példa: verseny, városi, egyéb, cross, utcai, utánfutó, trial, sport, sport túra, robogó, oldalkocsi, kerti kisgép, Moped, Enduro, robogó, salakmotor, Slick, stb. Ha ezek közül bármelyik is érdekes lehet számodra vagy van olyan kategória amit nem említettem, de kíváncsi lennél rá, akkor a holnapon mindenről pontosan tájékozódhatsz.

Szerencsére a honlap nagyon praktikusan lett megoldva. Ha keresel valamit, akkor szinte egyből meg tudod találni. Nagyon könnyen lehet használni, nem kell hosszú percekig keresgélni egy információt és szinte minden olyan dolgot meg lehet találni az oldalon, amire szükséged lehet a vásárláshoz.

A szállításról és a fizetésről is részletesen lehet olvasni. Ezek mind olyan információk, amiről mindenképp érdemes lehet tudni, mielőtt leadod a rendelésed. A szállítást hétköznapomként végzik MPL futárszolgálattal. Ha napközben nem tartózkodsz otthon, akkor érdemes lehet olyan szállítási címet megadni, ahol biztosan át tudod venni a gumikat és ahonnan haza is tudod vinni őket. Amennyiben otthon szoktál lenni vagy otthon tudsz lenni, akkor az a legjobb forgatókönyv tud lenni. Hiszen nem kell még külön azzal is foglalkoznod, hogy hogyan fogod hazavinni őket. Viszont mindenképp meg kell szervezni a gumik haza utazását is, amennyiben nem tudsz otthon lenni és esetleg a munkahelyedre kéred a szállítást.

Ha olyan motorgumit árusító céget keresel, akik megbízhatóak, minőségi gumit árulnak és még segítőkészek is, akkor a MotorTire oldalát csak ajánlani tudom neked. Amennyiben motorgumi akció után keresgélsz, akkor is érdemes lehet szétnézni az oldalon. Kedvező áron lehet motorgumit vásárolni az oldalon, ezért nem csak akkor lehet hasznos szétnézni az oldalon, amikor akció van.

Nekem eddig nagyon minőségi termékeket szállítottak és nagyon elégedett voltam velük. Korábban említettem, hogy szeretek kísérletezgetni, viszont a MotorTire oldalát nem szívesen cserélném le és eddig nem is találtam olyan weboldalt és céget, akikre valóban érdemes lenne.

Remélem Te is hasonlóan fogsz gondolkozni róluk.