A céges rendezvény hangulatát feldobta a szelfigép

A céges fotózás szó hallatán a legtöbbünknek nem a kacagás és a vidámság jut az eszünkbe. Pedig így is lehet. Hogy hogyan? Erről szól ez a bejegyzés.

Nemrégiben egy céges jubileumi szülinapi rendezvényre voltam hivatalos. Az egyik növényvédő szerekkel foglalkozó partnerünk jubilált, és meghívták kiemelt partnereiket is a szülinapi rendezvényükre. Köztük engem is.

Meglepő volt, hogy a meghívóban említve volt a céges fotózás, és máris viszketett tőle a hátam, hogy a tűző napon majd pózolhatunk vég nélkül a tökéletes fotóért. Ehhez képest hatalmas meglepetés ért, ezt a meglepetést pedig a szelfigép jelentette. Egy doboz, benne a fényképezőgép és a nyomtató, előtte háttér és sokféle vidám kiegészítő. Parókák, álarcok, szemüvegek és így tovább. Végtelen lehetőségek és végtelen nyomtatási lehetőség is. Hatalmas hangulatot teremtett ez a masina, így meg is kérdeztem a cég egyik vezetőjét, hogy honnan bérelték.

Elmesélte, hogy egy esküvőn találkozott már hasonlóval és már akkor felmerült benne, hogy a céges fotózáshoz is milyen jól jönne. A selfiegep.hu-nál bérelték egyébként a gépet, mert itt találták meg a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást. Budapesten díjmentesen kiszállnak a helyszínre és vidéken is kedvező díjakat számolnak fel. Az ár persze fontos tényező egy-egy ilyen gép bérlésénél, mint ahogy azt is figyelembe kell venni, hogy milyen szolgáltatást kapunk ezért az árért.

A selfiegep.hu-nál 4, 6 és 8 órás bérlésre van lehetőség. A négyórás bérlés 89 ezer, a hatórás 109, míg a nyolcórás 129 ezer forintba kerül. És hogy mi mindent tartalmaz ez az ár? Fehér hátteret, számos kiegészítőt és korlátlan nyomtatást. Igen, korlátlan fotónyomtatást. A képek 10×15 centiméteres, tehát a megszokott fotóméretben készülnek. Persze van lehetőség egyéni méretek megadására is, de szerintem ez az a méret, ami mindenhová jó. Minden fotóalbumba, és így tovább.

Van arra is lehetőség, hogy egyedivé varázsoljuk a képeket, egy saját layout-tal. Itt, ennél a céges rendezvénynél úgy volt, hogy a kereten rajta volt a cég logója, a dátum és az, hányadik jubileumi rendezvényen készültek a képek. A selfigep.hu fotóautomatáinak segítségével nemcsak fotók, hanem rövid animált videók, azaz GIF-ek is készülhetnek. A céges fotózás tehát igazán vidám és hangulatos lehet egy-egy ilyen gép segítségével, és a végeredmény is maradandó.