A webshopom miatt volt szükség tárhelybővítésre

Tudni kell rólam, hogy világ életemben nagyon szerettem a növényeket, és rengeteget olvastam is róluk. Nagy álmom volt, hogy egyszer megnyithassam a saját kertészetemet, vagy legalább növényekkel foglalkozhassak. A gyerekkori énem azt hiszem, nagyon büszke lenne rám, ha látná, hogy sikerült megvalósítanom a vágyaimat.

Családi segítséggel ugyan, de a húszas éveim végére megnyitottam a saját kertészetemet, ahol mindenféle növényt árultam. Szerencsére forgalom is volt, kialakult egy kiterjedt vásárlói köröm. Ekkor gondoltam rá, hogy mi lenne, ha nyitnék egy webshopot, hogy az interneten is tudjanak az emberek vásárolni.

Azonban rádöbbentem, hogy nem elég a tárhely, amivel rendelkezem, erre a célra. Szerencsére az öcsém ekkor elmondta, hogy van lehetőségem tárhelyet vásárolni egy magyar cégtől, akik a segítségemre is lesznek. Az SSD Four csomagot választottuk, amit induló webshopoknak, illetve kisvállalkozásoknak ajánlanak, nagyjából napi 1000 látogatóig. Ez a csomag 4 GB tárhelyet tartalmaz. Azonban a cégnek számos más szolgáltatása van, amikről még sosem hallottam. Sőt, hasonló szolgáltatásokról sem. Rádöbbentem, hogy ki kell művelnem magam a technikai vívmányok terén, ha tartani akarom a lépést a fejlődéssel.

Már ki is néztem magamnak az SSD Ten nevezetű csomagot, amelyet közepes méretű webshopokra terveztek, amit napi 1000 és 1500 egyedi látogatóra esetén ajánlanak. Ez egy jó cél a szemem előtt, hogy hova szeretnék fejlődni, és ha sikerült, a csomag vásárlása lesz a jutalmam a kemény munkáért.