A növények mellett elfér a babakocsi is

Mostanában kevesebb időm van a növényekre, mert terhes vagyok, és mivel nem olyan sokára jön a baba, fel kell készülnöm a fogadására. Ez persze sok tennivalóval jár, és addig meg kell szervezni egy csomó mindent, be kell szerezni sok apróságot. Meg kell venni az ágyát, kell venni egy pelenkázót is, és még a ruháit is be kell szerezni.

De az egyik legfontosabb dolog, amit még be kell szerezni az a babakocsi, akkor is, ha nem fogjuk azonnal használni. Ez apróságnak tűnik, de valójában az első években a kocsit rengeteget fogjuk használni, és ha rosszat választunk, az visszaüthet. És a kocsi van annyira drága, hogy nem lehet csak úgy lecserélni, ha mégse válik be.

Nekünk az egyik legfontosabb szempont, hogy tartós legyen, és multifunkciós, mert nem akarunk rögtön egy új modellt venni, amint a gyerek kicsit megnő. Mivel egy újszülöttnek másfajta ülés kell, mint egy pár éves gyereknek. A másik szempont, hogy a kocsi ne legyen túl nagy. Egyrészt a nagy és széles babakocsit nehezen lehet navigálni az utcán és a boltokban, nehezen lehet felrakni a buszra is, de még a lakásba se nagyon fér el. Például a mi lakásunk nem olyan nagy, és persze sok növényem is van. Nem tudnánk egy nagyon széles kocsit hova rakni az előszobában. Ezért az is előnyös, ha össze lehet a kocsit csukni, és lehetőleg könnyen, nem kell vele sokáig szenvedni.

Szóval nem olyan könnyű feladat megtalálni az ideális kocsit, de én már egy ideje nézem a netet, hogy milyen típusok vannak. Találtam is egy szuper oldalt, a babakocsik.hu-t ahol sok különböző fajtájú kocsi van, attól függően, hogy mire és milyen körülmények között akarod használni. Például onnan tudom, hogy van olyan is, hogy sport babakocsi, amit nagyon jól lehet használni akkor, ha aktív életet élsz, és sportolsz meg kirándulsz. Meg persze az ennek az oldalnak az előnye, hogy akár meg is rendelheted a kocsit, ami tetszik, és kihozzák neked.

Ebben a webshopban biztos megtalálom az ideális babakocsit, amely mellett a növényeim is elférnek. Így a babavárásnak sem kell stresszesnek lennie. Főleg, ha előre felkészülünk minden eshetőségre.