Különböző hobbik

A férjemnek és nekem teljesen más hobbijaink vannak. Nekem a növények és a kertészkedés, neki az autók. Közös programnak számít, amikor én a kertben tevékenykedem, a férjem pedig az udvaron mossa az autóját, vagy éppen szerel rajta valamit. Én nem értem, mit lehet ennyire élvezni a kocsi karbantartásán, de ő szintén nem érti, mit lehet szeretni a kertészkedésen. Néha a férjem is besegít és együtt ültetünk vagy gazolunk és próbálunk osztozni egymás hobbiján. Én magam, nyáron nagyon sok időt töltöttem a kertben és igyekeztem minél szebbé tenni az udvarunkat. Szerencsére kertes házban lakunk nagy udvarral, ezért van lehetőségem a hobbim kiélvezésére. És meg is látszik a sok gondviselés, mert mindig, amikor van nálunk valaki, megdicsérik a kertünket. De ez igaz a férjem autójára is. Ahányszor látja valaki, megdicsérik, milyen szépen rendben tartja. Úgy tűnik mindketten sikeresek vagyunk a hobbijainkban. Számításaim szerint, jövő nyáron már a ribizlink és a málnánk is teremni fog, így a kertészkedés új előnyeit tudjuk majd élvezni. Úgy gondolom, én nagyon hasznos hobbit választottam magamnak.

A férjem részéről, neki azért fontos az autója megjelenése, mert egy autó szalonban dolgozik. Gyakran mennek be hozzá vevők, akik az autóvásárlás mellett, autók bérléséről érdeklődnek. Ilyenkor a férjem a FLOTTAUTO Lízing céget ajánlja, ami egy flottakezelő cég. A náluk bérelt céges autóinkhoz flottakezelő szolgáltatást lehet igényelni. A flottakezelés azt jelenti, hogy a bérelt autók karbantartásáról, szervizeléséről, cseréjéről a megbízott flottakezelő gondoskodik, természetesen fizetségért cserébe. A tartós autóbérlés fizetése történhet hitellel, lízinggel, bérlettel. Azok számára, akik tanácstalanok, hogy melyik fizetési mód használata érné meg legjobban a FLOTTAUTO Lízing weboldalán találhatnak ebben a témában cikkeket és magyarázatokat a különböző finanszírozási módokhoz. Miután elolvastuk az ajánlott fizetési módokat, választhatunk, melyik lenne legmegfelelőbb cégünk számára.

De, ha már abban elakadunk, hogy nem tudjuk milyen autót kéne bérelnünk, akkor sincs ok az aggodalomra. A flottakezelő cég oldalán ugyanis található egy űrlap, aminek kitöltésével és beküldésével hamarosan választ kaphatunk arra, cégünk számára melyik lenne a megfelelő típusú autó. Hibrid, vagy régebbi benzines, netán dízel? Ki tudjuk választani, hány darabra lenne szükségünk, amit egytől ötvenig tehetünk meg. Ezek után, a három ajánlott csomag közül lehet kedvünkre válogatni. Attól függően, hogy milyen ügyleteket várunk el a flottakezelőnktől lehet standard, comfort, vagy superior csomagunk. A superior az első két csomagot kombinálja.

A kiválasztott csomagot a megfelelő finanszírozási módon lehet fizetni. Az oldalon ábrákkal és leírásokkal szemléltetik a fizetési módok közötti különbségeket. Gyakorlatban úgy tűnik, hogy sokaknak a tartós bérlet használata éri meg legjobban, hiszen kevesebb pénzt kell havonta befizetni. Tartós autóbérléskor érdemes elgondolkodni azon, hogy hosszútávon mi éri meg legjobban a cégünknek.

Mindemellett, az oldal költségcsökkentő tippeket is kínál nekünk, amik fontosak lehetnek céges autóbérlés előtt. A FLOTTAUTO Lízing honlapján is látni már, hogy mindent megtesznek azért, hogy az ügyfelek a lehető legjobb minőségű autókat és szolgáltatásokat kapják meg, a pénztárcájuknak megfelelően. Ezt bizonyítja a megannyi pozitív értékelés, amit a honlapra belépve megtalálhatunk. A férjem pontosan ezért szokta őket ajánlani az érdeklődőknek és biztos benne, hogy mindenki, akinek eddig őket ajánlotta, ugyanolyan jó tapasztalattal távozik tőlük a szerződés lejárta után, mint az oldalukon látható véleményezők.

tartós autóbérlés