A telefont nem kell öntözni

A kertészkedés mindig is nagy örömet jelentett számomra, és már régóta van viszonylag sok virágom a kertemben. Az évek során egyre inkább azt vettem észre, hogy amikor a kertben dolgozom, mindig magammal viszem a telefonomat. Eleinte csak azért hordtam ki, hogy elérhető legyek, ha valaki hívna, de most már szinte elengedhetetlen kísérőmmé vált. Habár alapvetően élvezem a virágok öntözését, ápolását és a gyomok eltávolítását, különösen a nyári hónapokban, amikor minden virág teljes pompájában tündököl, mégis feldobja a hangulatot, ha közben zenét hallgathatok vagy egyéb műsort.

mobiltelefon szerviz

Ezen túlmenően, az utóbbi időben rászoktam a virágaim fotózására is. A modern telefonok egyre jobb minőségű kamerával rendelkeznek, így a legapróbb részleteket is megörökíthetem, legyen szó egy szép virágról vagy különböző állatokról a kertben. Szinte már hagyománnyá vált, hogy minden évszakban készítek néhány képet a virágaimról, így visszatekintve is jól látható, hogyan változik a kertem az év során, és jó érzés visszanézni ezeket a változásokat, nosztalgiázni egy kicsit.

Sajnos saját hibámon keresztül tanultam meg, hogy a kertészkedés közben végzett sok hajolgatás, guggolás, felállás és nyújtózás közben elég könnyen kieshet a zsebből a telefon. Ráadásul még tovább ronthatja a helyzetet, hogy víz is igen simán érheti a mobilt, akár ha zsebben van, de akkor meg főleg, ha leesett a földre. Egy alkalommal elég szerencsétlenül ejtettem le, amikor hirtelen felálltam, és kiesett a zsebemből. Mindez ráadásul akkor történt, amikor épp öntöztem a növényeket, így a telefon nemcsak a földre esett, hanem még víz is érte.

Szerencsémre gyorsan sikerült találnom egy remek mobiltelefon szervizt, az LCD FIX-et, amely minden problémámat gyorsan és hatékonyan megoldotta. Az egyik legjobb dolog ebben a szervizben, hogy nemcsak egy adott típusú javítást végeznek, mint például a kijelző csere, hanem szinte minden telefonhibára találnak megoldást. Én például egyszerre több problémával is megkerestem őket, ugye a kijelzőm eltört, és mivel jól meg is locsoltam a telefonom, a vízkár is komoly gondot okozott. Mindkét problémát sikerült megoldaniuk, és ráadásul az adataimat is meg tudták menteni, ami külön megnyugtató volt, hiszen a kertemről készült képek pótolhatatlan emlékeket őriznek számomra.

Az LCD FIX mobiltelefon szerviz további előnye, hogy az Alléban, Budán található, így a kertes házamtól könnyen megközelíthető. Ez különösen fontos volt számomra, hiszen nem akartam hosszú időt tölteni utazással, amikor a telefonom javításra szorult. A szerviz könnyen elérhető tömegközlekedéssel is, mivel közvetlenül a 4-es metró és a 4-es villamos megállója mellett van, így akár azok számára is kényelmes lehet, akik nem saját autóval közlekednek.

Összességében nagyon kielégítő volt számomra az LCD FIX mobiltelefon szerviz munkája, amiatt is, mert mindössze egy óra alatt vállalják a kijelző cseréjét. Azóta persze sokkal jobban figyelek a mobilomra, amikor a kertben dolgozom, de mindenképpen megnyugtató érzés, hogy ha bármi történne a telefonommal, tudom, hova forduljak segítségért.